Nu-ți fie teamă, site-ul rezistă, deși n-aș putea spune același lucru despre monitorul, tableta sau telefonul de pe care urmărești conferința de aseară a lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. Poți da cu ouă, roșii, caș și cuie.

Gigeii ăștia fac pentru PSD și ALDE ce n-au făcut cele cîteva sute de mii de oameni care au ieșit să protesteze în primele luni ale acestui an, cu mai puțin de 6 luni în urmă. Spiritul de turmă funcționează ireproșabil printre (cel puțin o parte dintre) membrii celor două partide și susținătorii lor, dar cei cîțiva gigei care încă mai au coloană vertebrală (sau cărora le este pe cale să crească) s-ar putea să reorganizeze / dezmembreze cele două partide.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Loc de dat cu ouă - Dan-Marius Sabău - articol: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.