Citind un articol de pe hotnews (îl puteți găsi aici) am rămas un pic pe gînduri. Lacul Pădurice este chiar în centrul Aradului, obișnuiam să trec des pe lîngă el în drumurile mele spre Timișoara. Chiar l-am vizitat de cîteva ori cînd am avut trebur i prin Arad și aveam timp de pierdut. Zona pe care mi-o amintesc arăta excelent, o baltă plină de verdeață și liniște chiar în mijlocul orașului. Din articol și din imaginile care îl însoțesc înțeleg că s-a degradat din cauza intereselor obscure ale unora care se lăcomesc la orice centrimetru de pămînt... este o situație care nu-mi face deloc plăcere.

Oricum, un lucru este clar: atîta vreme cît arădenii nu vor lua atitudine la așa ceva devin complici la decăderea propriului oraș. E neplăcut, dar asta este.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Distrugerea complexului Lac Padurice Arad - Dan-Marius Sabău - articol: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.