Azi am apucat să mă uit un pic pe la televizor să aflu și eu ce mai e nou (adică versiunea lor a poveștii, așa subiectivă cum o prezintă de obicei) și, printre altele, am văzut ce au de gînd să difuzeze mîine noapte, de revelion. Mă refer la secvențele pe care le pregătesc ei anticipat, ca de obicei, ca să-i convingă pe oameni să se uite. Unele dintre aceste secvențe de promovare (hai să le zi cem reclame) au rol invers în cazul meu: mă alungă din fața televizorului, indiferent dacă urmează emisiunea (filmul) respectivă sau este doar o reclamă oarecare.... iar secvențele pregătite pentru revelion se încadrează perfect în această categorie.

Oare vom putea face vreodată vreun revelion fără manele la tembelizor? Ştiu că manelele sînt doar o modă, știu că televiziunile nu se prea pot abține să nu le dea pe post ca parte a promovării inculturii la absurd (o altă modă romănească), dar în ultimii ani cam toate revelioanele au fost împănate cu rahatul ăsta pe care unii îl consideră muzică. De fiecare dată am avut altceva mai bun de făcut decît să stau în fața televizorului să salivez ca oricare alt tembel, dar am văzut reclamele... mi-au fost arhisuficiente pentru a mă lămuri de calitatea emisiunilor respective.

Oricît de frumos arată un tort, oricît de bun este la gust, în momentul în care îl împodobești cu un rahat pe care-l pui în mijloc nu prea îți mai vine să-l consumi. Din punctul meu de vedere cam astea-s emisiunile de revelion de pe la televiziunile romănești. Nu am de gînd să dau nume, este ceva generalizat. Probabil că aș scoate în evidență excepțiile, dar pentru moment nu cunosc nici una. Sînt foarte mari șanse ca anul ăsta să nici nu aflu... poate voi afla măcar la următorul revelion. Dacă nu cumva o să am treburi mai bune de făcut. Oricum, pentru mîine noapte am deja ceva planificat și nu implică statul în fața televizorului (poate cel mult doar ocazinal, dar asta ar fi o excepție, nu o regulă).

User Rating: / 0
PoorBest  
Revelion fara manele - Dan-Marius Sabău: 0 out of 5 based on 0 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.