Cluj-Napoca

Evenimentul a avut loc în mai 2012, dar de-abia azi am aflat despre ele... L-am pus aici pentru că-mi place ideea... și interpretarea. Dirijorul a fost Vlad Agachi, iar orchestra este Note și Noduri. "Flashmob"-ul (pentru moment n-am nici o traducere la termenul ăsta) a fost realizat în cadrul campaniei de promovare a filmului Desp

Filmulețul de mai jos este o producție realizata de AV Media Productions în colaborare cu I Love Cluj. Am fost în Cluj Napoca acum o săptămînă și am trecut pe lîngă moșneagul respectiv, așa că din punctul meu de vedere filmul este o continuare a impresiei plăcute pe care mi-a făcut-o vizita acolo.

Echipa AV Media Productions a

Din seria imaginilor de odinioară, cele păstrate prin arhive și care au ajuns mai apoi pe internet, filmulețul alăturat prezintă orașul Cluj Napoca din vechime, la începutul secolului trecut. Am găsit înregistrarea pe youtube cînd căutam Citește mai departe... Comentează

ASPR vine de la Asociația Studenților Psihologi din Romănia, iar în acest caz este vorba de studenții de la Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj Napoca.

Dacă studenții din Cluj Napoca au putut face acest lucru (adică un flash-mob în care să danseze în centrul orașului), ar trebui să fie un exemplu de urmat și de studenții din alte orașe.