Hărțile politice ale globului terestrul s-au schimbat de nenumărate ori de-a lungul ultimelor secole, iar tendița va continua să se schimbe în următorii 100 de ani. Cu mențiunea că acum intră în calcul schimbările greografice ce apar odată cu încălzirea climei la nivel planetar, topirea ghețarilor și creșterea nivelului mărilor și oceanelor.

De unele dintre țările menționate probabil n-ați auzit, în timp ce altele n-ar trebui să vă surprindă prea tare: tendințele naționaliste din Regatul Unit al Marii Britanii au fost suficient de vocale în ultimii ani pentru a le lua în seamă. De exemplu. Coreea de Nord e pe listă de ceva vreme, în timp ce SUA a fost introdusă recent, după ce l-au ales pe Donald Duck Trump președinte.

Eu aș pune România și Republica Moldova pe listă. Pentru că interesele sînt mari cînd vine vorba de zona asta geografică.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Țări care ar putea să nu existe peste un secol - Dan-Marius Sabău - articole diverse: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.