N-am fost niciodată un bun povestitor în viu grai, dar îmi place să scriu și nu pot decît să-l aprob pe Alan Alda: să știi cum să povestești (să transpui în cuvinte) o poveste bună înseamnă să ai un control mental asupra celor care ascultă sau te citesc.

N-are importanță dacă-i o întîlnire cu prietenii, un interviu, o conferință sau oricare alt eveniment social. Poți face ca mine, adică să te rezumi la punctele esențiale ale poveștii (deformație profesională, părerea mea), sau poți să apelezi la emoțiile celor din jur pentru a-i ține conectați la povestea pe care o spui. E alegerea ta, dar eu mi-aș începe antrenamentul chiar de azi. De fapt chiar s-ar putea să o fac.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Valoarea unei povești bune - Dan-Marius Sabău - articole diverse: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.