Hai să zicem că-ți dă cineva o riglă și o foaie de hîrtie și-ți spune să măsori suprafața foii. Care-s pașii pe care-i faci?

În mod normal măsurarea ariei unui patrulater nu e deloc grea: măsori lungimea, măsori lățimea și le înmulțești. Totuși...

Uneori nu e chiar atît de simplu. Ceva mai multă atenție și o minte ascuțită ar vedea că situația nu e întotdeauna chiar atît de simplă. Un exemplu practic este înregistrarea alăturată, un experiment pe carel poți repeta la nesfîrșit cu oamenii din jur.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Secretele măsurării suprafeței unei foi de hîrtie - Dan-Marius Sabău - articole diverse: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.