Un cuplu de gigei americani, Bob and Janis Powell, călare pe snowmobile, se plimbau prin pădurea înzăpezită. La un moment dat, intenționat sau nu, s-au pus să fugărească un elan american (Alces alces) pe care l-au întîlnit pe drum. După cîteva sute de metri elanul, sătul de goană, s-a oprit s ă-i întrebe un pic de sănătate. Rezultatul... în înregistrarea alăturată. Cei de la CNN le-au dat șansa celor doi soți să-și povestească întîlnirea cu animalul, dar elanul n-a fost de găsit pentru a-și prezenta propria versiune a poveștii.

Urmărind ultima parte a înregistrării mi-am amintit de o secvență memorabilă din serialul Doctor Who... și reacția Doctorului atunci cînd ajunge la Casa Albă de la Washington.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Au si americanii idiotii lor - Dan-Marius Sabău - articole diverse: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.