Sau ultima aventură a Doctorului şi a lui River Song (oarecum, pentru că ea ajunge la Bibliotecă - episodul 8, sezonul 4 - şi moare în partea a doua a poveștii, sacrificîndu-se ca să-l salveze pe bărbatul iubit), ori ultima noapte a Lordul Timpului şi a nevestei sale (una lungă cît 24 de ani). Spune-i cum vrei, oricare variantă e valabilă.

Dar asta nu înseamnă că episodul special de Crăciun este ultima apariție a lui River - vreme de 200 de ani s-a tot întîlnit cu Doctorul în ordinea inversă (ar cam trebui să știi deja suficiente lucruri pentru a nu intra în detalii) pentru a-i oferi o șansă în continuarea aventurilor în ordinea corectă. Jenna Coleman a părăsit recent serialul, iar Clara Oswald a primit o șansă oarecare (chiar dacă mică) de a reintra în viața Doctorului cîndva în viitor. River a fost deja salvată (electronic, în baza de date a Bibliotecii), ar putea la fel de bine să revină într-o formă sau alta - nimic nu durează veșnic, totul este schimbător, iar orice informații suplimentare despre planurile producătorilor executivi sînt probabil secrete.

Acțiunea episodului de ieri a fost destul de slăbuță: au vrut ca totul să se deruleze rapid, dar să fie și amuzant, și nu le-a reușit așa cum probabil și-au dorit. S-a pus prea mult accent pe schimburile de cuvinte amuzante, jocul actorilor a părut uneori nerealist, dar au fost și cîteva momente bune: cel în care River își dă seama că omul de lîngă ea era de fapt cel pe care-l căutase tot timpul e un asemenea moment, iar conexiunea care se formează între cei doi e de-a dreptul magistrală, chiar dacă înainte a cam lăsat de dorit. Dacă vrei să te relaxezi un pic și să te amuzi e un episod reușit, dar să nu te aștepți la prea multe de la el.

Regia e semnată de Douglas Mackinnon, după o poveste scrisă de Steven Moffat și Toby Whithouse (personajul "Kahler").

Distribuția: Peter Capaldi (Doctorul), Alex Kingston (River Song), Matt Lucas (Nardole), Greg Davies (regele Hydroflax), Phillip Rhys (Ramone), Rowan Polonski (Flemming), Robert Curtis (Scratch), Anthony Cozens (Concierge), Chris Lew Kim Hoi (Alphonse), Nicolle Smartt (recepționistul), Liam Cook (corpul regelui Hydroflax), Nonso Anozie (Hydroflax - voce).

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Doctor Who, episodul special de Crăciun 2015 - The husbands of River Song - Dan-Marius Sabău - Doctor Who Romania: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.