evenimente Oradea

Sub egida Dă-ți masca jos și hai să te vedem adolescenții cu vîrsta cuprinsă între 14-19 ani care doresc o experiență neobișnuită și originală sînt invitați să se înscrie la cursuri de actorie organizate de Experiment Teatru Clandestin. Următoarea sesiune va avea loc în 13 ianuarie 2018 între orele 16:00 și 18:30 la cetatea Oradea.

Bucureștenii comemorează incendiul de la Colectiv vinerea asta, dar orădenii îl vor comemora doar duminică, 29 octombrie, între orele 18 și 21.

Tradițiile și obiceiurile de Crăciun vor fi prezente în cetatea Oradea la sfîrșitul a două săptămîni din luna decembrie: 8-10 și 15-17 decembrie. Tîrguri de artizanat și produse realizat manual, vechile tradiții românești, bucatele bunicii și mesteșugurile vor cuceri cetatea în timp ce aceasta va fi umplută de meșteri populari, producători locali, dar și spectacole de colinzi. Plus cei ce vor dori să viziteze zona.

Ești pasionat de astronomie, iți place să explorezi și visezi să vezi stelele de aproape? Era Park invită în perioada 27-29 octombrie copiii din Oradea și din zonă să facă cunoștință cu Universul fascinant în care se aflăm (spectacolele se adresează participanților cu vîrste între 5 – 14 ani și însoțitorilor acestora).

Mîine, odată cu deschiderea tîrgului de Crîciun din piața Unirii, va începe și a noua ediție a campaniei organizate de Rotaract Oradea. Ea va avea loc în perioada 30 noiembrie - 23 decembrie 2017, iar banii strînși în urma ei vor fi folosiți pentru dotarea a două camere cu aparate de decontaminare a aerului din cadrul Centrului de oncologie, secția pediatrie, din incinta Spitalului Municipal Oradea "Dr. Gavril Curteanu".

Primăria Sînmartin și OFSD (Organizația femeilor social democrate) vă invită să luați parte la acest eveniment de interes public sîmbătă, 21 octombrie, între orele 09:00 și 17:00.

Au mai rămas doar două zile pînă la deschiderea oficială a tîrgului de Crăciun, ediția 2017, așa că dacă nu te-ai pregătit pentru asta ar trebui să te pregătești repejor: în ciuda anunțului de ploaie, joi, 30 noiembrie 2017, orădenii se vor aduna în Piața Unirii între orele 18 și 21. Bine, bine, o parte a lor, pentru că alții vor fi la antrenament.

Din ce s-a anunțat pînă acum vremea va ține cu voi: o tură cu bicicletele prin satele din apropierea Oradei a fost anunțată duminică dimineață, 22 octombrie 2017, între orele 10 și 15.

Asociația Firmelor Bihorene și Jurnalul Bihorean te invită la seminarul Revoluția fiscală - În beneficiul cui? care va avea loc luni, 27 noiembrie 2017, începînd de la ora 17 în Cetatea Oradea, Corpul E, etaj 2 (sala de conferințe). Seminarul este al doilea din seria Informația în primul rînd și si va fi susținut de profesioniști din domeniul fiscal, financiar și bancar.

În 24 noiembrie 2017 se împlinesc 9 decenii de la moartea lui Ion I. C. Brătianu, artizanul Marii Uniri (1918), fost prim-ministru, cel de numele căruia se leagă Constituția României (1923), introducerea votului universal sau reforma agrară. Comemorarea lui I.C. Brătianu va fi integrată într-un eveniment care se va întinde pe 3 zile.

Proiectul organizat de Fundația Clubul Dreptei și finanțat e către Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale prin Programul Acces centenar - sesiunea 2017 va avea loc în perioada 24 - 26 noiembrie 2017.

Centrul de transfuzie sanguină Oradea şi Rotaract Club Oradea te invită în perioada 10 - 24 noiembrie 2014 (adică două săptămîni începînd de azi), de luni pînă vineri între orele 07:30 și 11:30, să donezi sînge (adresa e aceeași: strada Louis Pasteur, nr. 30).

Ești absolvent și-ți cauți doar acum o slujbă? E un pic cam tîrziu, dar mai bine decît niciodată.

Tîrgul de cariere va avea loc luna viitoare, dar pînă atunci AJOFM Bihor organizează un eveniment similar vineri, 20 octombrie 2017, între orele 09 și 16 la Universitatea Agora (strada Miron Costin, Oradea).

Evenimentul este organizat de WOAO şi Cultură în Mișcare în scopul strîngerii de fonduri necesare îngrijirii și terapiei pentru Avram Narcis David, 10 ani, suferind de pareză spastică și hidrocefalie.

Evenimentul va avea loc sîmbăta viitoare, 28 octombrie, între orele 10 și 15 la cetatea Oradea. Vor lua cuvîntul Ciprian Trip (consultant de marketing online), Elena Badea (consultant strategii de marketing), Ionuț Demian (specialist comerț electronic) și David Achim (specialist social media marketing).

Adică o gamă destul de largă de iluzii optice, 24 de oglinzi de mari dimensiuni care deformează realitatea, un vortex tunnel, o hologramă piramidală, un generator Van De Graaff sau un theremin, instrumentul muzical la care poți cînta fără să îl atingi. Cam asta vei găsi dacă vizitezi primul Muzeu al Iluziilor din România în perioada 7 - 24 noiembrie, între orele 08 și 19, la sala Florica Ungur (Piaţa Ferdinand nr. 4).

O nouă ediție a tîrgului de cariere va avea loc în 16 noiembrie între orele 10 și 17 la Trade Center Oradea.

Asociația Firmelor Bihorene și Jurnalul Bihorean te invită marți, 7 noiembrie, între orele 17 și 19, în Cetatea Oradea, corpul E, etaj 2 (sala de conferințe) la o dezbatere despre finanțările nerambursabile pentru IMM-uri.

Atelierul de teatru-dans e denumit Sensibil MetaDANCE și va avea loc în 20 și 21 octombrie la Cetatea Oradea, corpul I (sala de conferințe): Experiment Teatru Clandestin îți propune să pătrunzi într-o dimensiune mai profundă a conştientizării corporale prin experiența mișcării subtile, a mişcării ecologice, nepoluată de elemente necontrolabile.

Agenția de Management al Destinației Bihor te invită la o nouă ediție a evenimentului ”Redescoperă Bihorul pe bicicletă - Drumul Bisericilor de lemn” care va avea loc sîmbătă, 28 octombrie 2017, între orele 10 și 19. Asta înseamnă o zi de pedalat în Munții Codru Moma, pe raza comunelor Lazuri de Beiuș și Tărcaia.

Vinerea asta, 13 octombrie, între orele 17 și 20, Muzeul Țării Crișurilor găzduiește expoziția de artă naivă: Asociaţia Artiştilor Naivi din România şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor, organizează vernisajul la sediul nou de pe strada Armatei Române nr.1/A.

User Rating: / 1
PoorBest  
evenimente Oradea - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.