evenimente Oradea

Centrul de transfuzie sanguină Oradea şi Rotaract Club Oradea te invită în perioada 10 - 24 noiembrie 2014 (adică două săptămîni începînd de azi), de luni pînă vineri între orele 07:30 și 11:30, să donezi sînge (adresa e aceeași: strada Louis Pasteur, nr. 30).

Ești absolvent și-ți cauți doar acum o slujbă? E un pic cam tîrziu, dar mai bine decît niciodată.

Tîrgul de cariere va avea loc luna viitoare, dar pînă atunci AJOFM Bihor organizează un eveniment similar vineri, 20 octombrie 2017, între orele 09 și 16 la Universitatea Agora (strada Miron Costin, Oradea).

Evenimentul este organizat de WOAO şi Cultură în Mișcare în scopul strîngerii de fonduri necesare îngrijirii și terapiei pentru Avram Narcis David, 10 ani, suferind de pareză spastică și hidrocefalie.

Evenimentul va avea loc sîmbăta viitoare, 28 octombrie, între orele 10 și 15 la cetatea Oradea. Vor lua cuvîntul Ciprian Trip (consultant de marketing online), Elena Badea (consultant strategii de marketing), Ionuț Demian (specialist comerț electronic) și David Achim (specialist social media marketing).

Adică o gamă destul de largă de iluzii optice, 24 de oglinzi de mari dimensiuni care deformează realitatea, un vortex tunnel, o hologramă piramidală, un generator Van De Graaff sau un theremin, instrumentul muzical la care poți cînta fără să îl atingi. Cam asta vei găsi dacă vizitezi primul Muzeu al Iluziilor din România în perioada 7 - 24 noiembrie, între orele 08 și 19, la sala Florica Ungur (Piaţa Ferdinand nr. 4).

O nouă ediție a tîrgului de cariere va avea loc în 16 noiembrie între orele 10 și 17 la Trade Center Oradea.

Asociația Firmelor Bihorene și Jurnalul Bihorean te invită marți, 7 noiembrie, între orele 17 și 19, în Cetatea Oradea, corpul E, etaj 2 (sala de conferințe) la o dezbatere despre finanțările nerambursabile pentru IMM-uri.

Atelierul de teatru-dans e denumit Sensibil MetaDANCE și va avea loc în 20 și 21 octombrie la Cetatea Oradea, corpul I (sala de conferințe): Experiment Teatru Clandestin îți propune să pătrunzi într-o dimensiune mai profundă a conştientizării corporale prin experiența mișcării subtile, a mişcării ecologice, nepoluată de elemente necontrolabile.

Agenția de Management al Destinației Bihor te invită la o nouă ediție a evenimentului ”Redescoperă Bihorul pe bicicletă - Drumul Bisericilor de lemn” care va avea loc sîmbătă, 28 octombrie 2017, între orele 10 și 19. Asta înseamnă o zi de pedalat în Munții Codru Moma, pe raza comunelor Lazuri de Beiuș și Tărcaia.

Vinerea asta, 13 octombrie, între orele 17 și 20, Muzeul Țării Crișurilor găzduiește expoziția de artă naivă: Asociaţia Artiştilor Naivi din România şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor, organizează vernisajul la sediul nou de pe strada Armatei Române nr.1/A.

Bucureștenii comemorează incendiul de la Colectiv vinerea asta, dar orădenii îl vor comemora doar duminică, 29 octombrie, între orele 18 și 21.

Joi, 12 octombrie, Oradea aniversează ca în fiecare an eliberarea orașului de sub ocupație în cel de-al doilea război mondial (și alte cîteva chestii), iar între orele 17 și 19 vei avea prilejul să faci un tur al orașului cu un grup și cel puțin un ghid.

Ești pasionat de astronomie, iți place să explorezi și visezi să vezi stelele de aproape? Era Park invită în perioada 27-29 octombrie copiii din Oradea și din zonă să facă cunoștință cu Universul fascinant în care se aflăm (spectacolele se adresează participanților cu vîrste între 5 – 14 ani și însoțitorilor acestora).

După ediția din 13 octombrie a Tragediei pentru o singură voce, adică între orele 22 și 24, tot în cetatea Oradea, corpul I, subsol, va avea loc deschiderea oficială a celui mai mic club cinema de pe Planeta România: Cinema Club Moștenirea (CCM).

Primăria Sînmartin și OFSD (Organizația femeilor social democrate) vă invită să luați parte la acest eveniment de interes public sîmbătă, 21 octombrie, între orele 09:00 și 17:00.

Spectacolul ”concert” Tragedie pentru o singură voce organizat de Experiment Teatru Clandestin (primul proiect MetaDrama) revine în 8 și 13 octombrie 2017 între orele 21 și 22 la cetatea Oradea.

Din ce s-a anunțat pînă acum vremea va ține cu voi: o tură cu bicicletele prin satele din apropierea Oradei a fost anunțată duminică dimineață, 22 octombrie 2017, între orele 10 și 15.

Astroclubul Meridian 0 și Editura Casa te invită la sfîrșitul acestei săptămîni într-o călătorie fascinantă de explorare a spațiului cosmic cu prilejul celebrării a 60 de ani de la inaugurarea erei spațiale ce a început prin lansarea satelitului Sputnik.

În 24 noiembrie 2017 se împlinesc 9 decenii de la moartea lui Ion I. C. Brătianu, artizanul Marii Uniri (1918), fost prim-ministru, cel de numele căruia se leagă Constituția României (1923), introducerea votului universal sau reforma agrară. Comemorarea lui I.C. Brătianu va fi integrată într-un eveniment care se va întinde pe 3 zile.

Proiectul organizat de Fundația Clubul Dreptei și finanțat e către Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale prin Programul Acces centenar - sesiunea 2017 va avea loc în perioada 24 - 26 noiembrie 2017.

Sîmbăta viitoare, adică 7 octombrie 2017, între orele 7 și 18, va avea loc a șasea ediție a Zilei părinților adoptivi la grădina zoologică Oradea. Inițiativa celor de la Zoo dorește să creeze o platformă de acțiune comună a celor care îndrăgesc animalele atît prin sentimente, cît (mai ales) prin fapte.

User Rating: / 1
PoorBest  
evenimente Oradea - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.