Circuitul național de baschet 3x3 Sport Arena Streetball Tour 2017 se oprește în 5 și 6 august 2017 în piața Unirii din Oradea. Intrarea și înscrierile sînt gratuite.

Turneul face parte din rețeaua competițională FIBA 3x3 și are ca final calificarea pentru finala circuitului national ce va avea loc la București între 18 și 20 august 2017. Finala națională este calificarea pentru etapa următoare, turneul mondial FIBA 3x3, Mastersul de la Debrecen.

Toți jucătorii înscriși la turneu vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Rankings. Înscrierile pentru Oradea sînt deschise pentru toate categoriile de vîrstă, atît la masculin cît și la feminin (U14, U18, Open, Plus35) și sînt gratuite. Ele se fac pe site-ul oficial al turului începînd din 31 iulie, ora 15.00. Înscrierile se fac în limita a 50 de echipe sau pînă în 2 august 2017, ora 23.00.

Pentru categoria Open Masculin există un premiu în bani în valoare de 4500 de lei.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Turneu de baschet în piața Unirii, august 2017 - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.