Zilele astea florile cuceresc din noiu orașul Oradea: deja tradiționala caravană a florilor revine în 20-21 august. Duminică după amiaza va avea loc o manifestare de divertisment în parcul Nicolae Bălcescu, iar carele alegorile ajung luni în țară din Debrecen.

La tradiționala defilare din 21 august vor participa alături de mașinile împodobite și încărcate cu flori și formații de majorete, hip-hop și dans modern, atît din Bihor, cît și din Ungaria. Alaiul va fi condus de membrii Formației de Husari din Sâniob. Defilarea va începe de la ora 14 și se va încheia cu un program cultural și divertisment în Piața Unirii.

Traseul va fi probabil unul familiar: bulevardul Dacia, Republicii pînă la magazinul Crișul, strada Magherul, strada Independenței și Piața Unirii.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Caravana Florilor 2017 - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.