După zilele culturii iudaice care au avut loc la sfîrșitul săptămînii trecute, la sfîrșitul acestei săptămîni (15 - 17 septembrie 2017) va avea loc un eveniment similar la cetatea Oradea: zilele culturii maghiare.

Tradițiile locale maghiare și istoria comună vor fi promovate cu această ocazie: tîrgul de artizani și produse tradiționale, concertele și dansurile vor face parte din eveniment. Vizitatorii vor avea posibilitatea de a gusta preparate tradiționale maghiare.

Programul complet va fi publicat curînd.

Eveniment este organizat de Primăria Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune în parteneriat cu Administrația Cetății Oradea.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Zilele culturii maghiare în #Oradea, septembrie 2017 - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.