Evenimentul va avea loc mîine, 27 septembrie 2017, între orele 20 și 21, și va fi transmis pe internet în direct (link-ul va fi făcut public înainte de concert). Intrarea va fi liberă și îi are pe Daniel Dorobanțu la instrumente electronice, producție, vizual și Cristian "Sol Faur" Popescu la chitară și lumini.

ilustrații: Marian Ștefan. iar inginer de sunet: Lukinich Attila | DSPro,

Conceptul de concert cinematic îi aparține muzicianului și artistului vizual timișorean Daniel Dorobanțu. Concertele de basm prezintă o muzică ce se află la intersecția dintre electronic ambient și modern classical. Vizual, concertele de basm îmbină elemente arhaice, primordiale, de mitologie și folclor românesc cu cele mai recente tehnici de producție audio-vizuală.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Concert de basm la Catedrala Romano-Catolică Oradea - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.