Joi, 12 octombrie, Oradea aniversează ca în fiecare an eliberarea orașului de sub ocupație în cel de-al doilea război mondial (și alte cîteva chestii), iar între orele 17 și 19 vei avea prilejul să faci un tur al orașului cu un grup și cel puțin un ghid.

Asta înseamnă 20 de obiective în numai două ore. Punctul de întîlnire este în Parcul 1 Decembrie la statuia lui Brîncuși, în fața Casei de Cultura a Sindicatelor.

Turul pietonal gratuit în oraşul Oradea este un proiect privat organizat de Oradea City Tour și susţinut de Eurovacanța. Se recomandă niște haine lejere și pantofi comozi. Pe organizatori în poți găsi la oradeacitytour (@) gmail.com sau numerele de telefon 0259-436652 și 0744-551797. Persoana de contact: Alina Giurgiu,

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Tur gratuit cu ghid de ziua orașului #Oradea - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.