Atelierul de teatru-dans e denumit Sensibil MetaDANCE și va avea loc în 20 și 21 octombrie la Cetatea Oradea, corpul I (sala de conferințe): Experiment Teatru Clandestin îți propune să pătrunzi într-o dimensiune mai profundă a conştientizării corporale prin experiența mișcării subtile, a mişcării ecologice, nepoluată de elemente necontrolabile.

Atelierul prezintă o serie de exerciţii psiho-fizice, specifice antrenamentului performerilor (actori-dansatori), care explorează energia, memoria şi inima, așa că vei avea nevoie de echipament pentru mișcare. El va avea loc în 3 sesiuni:

  • vineri, 20 aprilie 2017: orele 18:00 - 20:00
  • sîmbătă, 21 octombrie 2017: orele 11:00 - 13:30 și 15:30 - 18:30

Sensibil MetaDANCE va fi condus de către Sebastian Bărbălan, actor-regizor de notorietate internaţională.

Costul atelierului: 150 de lei/ Pentru mai multe informații și înscrieri ești așteptat la sediul Experiment Teatru Clandestin din Cetatea Oradea (Corpul I, parter), poți să suni la numerele de telefon 0757 365 146 și 0743 183 717 sau poți să trimiți mesaj la crea.arta (@) gmail.com.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 0
PoorBest  
Experiment Teatru Clandestin organizează un atelier de teatru-dans - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 0 out of 5 based on 0 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.