Asociația Firmelor Bihorene și Jurnalul Bihorean te invită la seminarul Revoluția fiscală - În beneficiul cui? care va avea loc luni, 27 noiembrie 2017, începînd de la ora 17 în Cetatea Oradea, Corpul E, etaj 2 (sala de conferințe). Seminarul este al doilea din seria Informația în primul rînd și si va fi susținut de profesioniști din domeniul fiscal, financiar și bancar.

Ultimele luni ale anului 2017 au venit cu o grămadă de modificări fiscale, multe dintre ele nefiind clare, chiar dacă a rămas doar aproximativ o lună înainte de a intra în vigoare. Printre actele normative care vor complica activitățile antrepenorilor sînt

  • OUG 79/2017 de modificare a Codului Fiscal (aduce modificări în ceea ce privește modul de calcul al contribuțiilor sociale și impozitul pe venit, dar și a sistemului de impozitare a microintreprinderilor)
  • OUG 23/2017 privind plata defalcată a TVA (aplicarea TVA defalcată va avea un impact mult mai mare și asupra mult mai multor companii decît lasă să se întrevadă declaraâiile politice)
  • OUG 82/2017 privind obligația negocierii colective pentru toate firmele (impune tuturor angajatorilor, inclusiv celor cu un singur salariat, să înceapă negocierea colectivă în perioada 20 noiembrie - 20 decembrie 2017)

Seminarul va incerca să sintetizeze modificările fiscale și să prezinte implicațiile acestora, pozitive sau negative, asupra diferitilor actori economici din mediul de afaceri. De asemenea, vorbitorii vor răspunde la întrebările celor din sală.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Seminarul Revoluția fiscală, în beneficiul cui? - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.