Tradițiile și obiceiurile de Crăciun vor fi prezente în cetatea Oradea la sfîrșitul a două săptămîni din luna decembrie: 8-10 și 15-17 decembrie. Tîrguri de artizanat și produse realizat manual, vechile tradiții românești, bucatele bunicii și mesteșugurile vor cuceri cetatea în timp ce aceasta va fi umplută de meșteri populari, producători locali, dar și spectacole de colinzi. Plus cei ce vor dori să viziteze zona.

Casa Vinului, Casa cu Bunătăți, Cina Porcului, atelierele de produse manuale, ornamentele de Crăciun și Tîrgul Vintage sînt doar cîteva din surprizelele pregătite de organizatori, iar cei mici se vor putea bucura de ateliere în care să-și producă propriile globuri de sticlă sau ornamente de Crăciun.

Tradițiile culinare și bucatele după rețetele bunicii vor fi aduse de doi bucătari renumiți: Horia Vârlan și Antonio Passarelli. La fiecare sfîrșit de săptămînă un bucătar va participa și prezenta cina porcului și va găti după rețete unice cele mai bune mîncăruri. Compania Andromin, în calitate de partener principal, va pune la dispoziția celor doi mai mult de 4 porci care vor fi folosiți pentru evenimentul dedicat cinei porcului. Participanții la eveniment vor putea cumpăra produse proaspete din carne sau preparatele care vor fi pregătite acolo.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Tîrguri, tradiții și obiceiuri de Crăciun la cetatea #Oradea - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.