Tot mîine, 24 ianuarie 2018, dar între orele 19 și 22 și la Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea, va avea loc un spectacol caritabil pentru a sprijini persoanele diagnosticate cu cancer.

Evenimentul este organizat de Asociația Luptătorii pentru viață, dar s-au implicat și Maia Morgenstern și cei de la Teatrul Evreiesc de stat din București.

Biletele pot fi încă cumpărate de la caseria Casei de Cultură a Sindicatelor și de la site-ul blt.ro. Distribuție: Maia Morgenstern, Claudiu Istodor, Natalie Ester, Rudi Rosenfeld și Viorica Bantas.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Spectacol caritabil-Varşovia: ghid turistic cu Maia Morgenstern - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.