Orădenii, dar nu numai ei, sînt invitați să fie alături de Emanuil Gojdul la ceas aniversar: vineri, 9 februarie 2018, se împlinesc 2016 de ani de la nașterea lui.

Locul de organizare al evenimentului este ștrandul Ioșia din Oradea, iar motivul este simplu: după ce statuia lui Gojdu a fost demontată din piața Unirii, cei de la primăria Oradei au abandonat-o în ștrand. Ar fi trebuit să fie ceva temporar, dar e acolo și după cîțiva ani mai tîrziu.

Adaugă-ți evenimentul în calendar folosind butonul de mai jos, iar vineri între orele 13 și 14 hai și tu la ștrand să-l aniversezi pe Emanuil Gojdu.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Aniversează ziua de naștere a lui Emanuil Gojdu la ștrandul Ioșia - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.