Incubator 107 Oradea revine cu o serie nouă de ateliere care vor avea loc la sfîrșitul lunii iulie, începutul lunii august, la palatul Sonnenfeld, acolo unde se află și Moszkva Cafe (str. Moscovei, nr .8, et. 1). Primul atelier va avea loc vineri, 26 iulie, între orele 19 și 21, iar al doilea va avea loc marți, 6 august, între orele 19 și 21. înscrierile se fac aici.

Ce?

Antrenamentul abilităților sociale presupune să ne putem privi cum interacționăm cu cei din jurul nostru, să găsim calitățile care ne fac un bun comunicator și să dezvoltăm punctele încă vulnerabile care se arată atunci cînd nu suntem înțeleși. Atelierul are ca scop optimizarea capacităților noastre de a comunica în așa fel încăt să facem față oricărei situații.

Cu cine?

Marinela Farc, psiholog clinician și consilier psihologic acreditat de Colegiul Psihologilor din Romănia. Prin empatie, naturalețe și colaborare vom parcurge împreună acei cățiva pași înspre a atinge potențialul maxim în comunicare.

Cu ce?

E nevoie să veniți hotărăți să faceți schimbarea ce se ivește la atelierul acesta. Eu și echipa Incubator107 Oradea ne asigurăm să fii o oportunitate: ei asigură materialele necesare, iar eu aduc cunoștințe valide, organizate, împletite cu atitudine de susținere și emoții pozitive.

Mai multe informații se găsesc aici.

Donația ta ajută Incubator 107 să supraviețuiască și ne încurajează meșterul. Este sugerată o donație de 20 lei pentru întreg atelierul sau 10 lei pentru fiecare întîlnire. Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, îi puteți ajuta în alte feluri: promovarea în comunitate a ideii proiectului (atît ca participare, cît și ca implicare), să atragă meșteri și sponsorizări sau să umple un colț de lume cu bucurie.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Atelier de asertivitate, antrenamentului abilitatilor sociale, Incubator 107 Oradea - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.