Asociația Orizont Verde și Primăria Comunei Roșia vă invită la o nouă ediție a tîrgului de bunătăți, meștesuguri și voie bună cunoscut ca Straița Plină.

Va fi a șasea ediție, va avea loc în 1 octombrie 2018 între orele 10 și 18 și va include ateliere interactive: creative pentru copii cu ProCariere, de povești și de croșetat cu degetele. În cadrul școlii de meșteșugărit vei avea parte de profesioniști precum Raul Bocșe (olărit), Cristina Trip (zgardane din mărgele), Edina Jurca (țesut la război), Laura Ile (pîslărit). Participarea la ateliere este gratuită.

Concursurile cu premii se vor încadra în mai multe categorii: de crăpat lemne, de sfărîmat porumb, cățărat pe lăzi de bere, dar și un concurs caritabil de cumpărături. Înscrierea la concursuri se face la fața locului, dar numărul de participanți este limitat.

Vei avea parte și de un spectacol folcloric cu Codrenii Bihorului din Roșia și invitații lor.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Comuna Roșia, #Bihor: Straița plină 2017 - Dan-Marius Sabău - evenimente: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.