Evenimentul promovat sub denumirea Maramureș Balloon Fiesta 2017 va avea loc între 28 septembrie pînă în 1 octombrie, adică de mîine pînă duminică, organizat de Asociația SENS la aeroclubul din Baia Mare (Tăuții Măgherăuș, str. 66).

Ediția a patra va avea 25 de baloane la zbor liber, șase sesiuni de zbor, zboruri ancorate în fiecare seară și cu motoparapanta, activități distractive pentru copii, tîrguri meșteșugărești, programe artistice, festival gastronomic tradițional.

Maramureș Balloon Fiesta este un festival internațional de baloane cu aer cald care promovează frumusețea, valorile culturale ale Maramureșului și spectaculozitatea și magia zborului. Evenimentul este organizat pentru atît pentru localnici cît și pentru românii de pretutindeni, pentru turiștii și vizitatorii străini, evoluția acestor impresionante aparate de zbor fiind un spectacol vizual de excepție.

Mai multe informații găsești pe maramuresballoonfiesta.ro.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Festivalul internațional de baloane cu aer cald Maramureș - Dan-Marius Sabău - evenimente: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.