Uneori ai nevoie doar de o aventură. Cea mai ne-românească comedie românească, filmul Usturoi, va rula în Oradea, la cinema Palace (Lotus Center), începînd din 19 februarie 2016. Mai mult: conferința cu titlul Discriminarea nu este ereditară va avea loc în 18 februarie 2016 la hotelul DoubleTree by Hilton din Oradea începînd cu ora 18. Conferința face parte din proiectul demarat de Asociația Cultura în Mișcare la începutul anului trecut, iar participarea este gratuită și accesibilă oricărei persoane interesate. Din motive organizatorice accesul la conferință se face doar pe bază de invitație solicitată la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

La conferință vor participa și Petre Florin Manole, membru al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) și Radu Bazâvan, blogger, scenarist și producătorul filmului Usturoi. Detalii suplimentare găsești aici.

Eremia, un copil țigan dintr-un sat uitat de lume, se plînge prietenului său cel mai bun Nicuşor de sărăcia familiei sale: fratele său doreşte să se însoare cu fata unui clan bogat din sat, pe nume Usturoi, dar nu are suficienţi bani pentru nuntă. Pentru a-l ajuta pe acesta şi pentru a-şi depăşi condiţia limitată de copii săraci, cei doi fug la oraş ca să se facă actori şi să îşi asigure astfel o viaţă mai bună pentru ei şi familiile lor. Pe drum trec prin tot felul de încercări, sînt chiar aproape să-şi piardă viaţa, dar în cele din urmă ajung cu bine la Cluj. Din păcate planul lor dă greş şi, ca orice copii fugari, sînt trimişi acasă cu maşina Poliţiei, dar pe drum află un secret care îi va ajuta să salveze situaţia, înlesnind căsătoria fratelui lui Eremia cu fata lui Usturoi.

Regia e semnată de Lucian Alexandrescu. Distribuția: Sebastian Topan (Nicușor), Darius Stoica (Ieremia), Elena Ivanca (mama), Ileana Neagu (ghicitoarea Florida), Jon Seles (Ciarli Ciaplin), Daniela Stoica (Marmelade), Tibi Covaci (Garlic), Nicu Varga (Ceapă), Mircea Groza (Șeful), Istvan Robert Kanalas (mafiotul), Ionut Turda (Rose), Andreea Ioana Zaharia (Xenobia), Gabriel Oana (conductorul de tren), Razvan Dragos (personajul din tren), Mishu Calin (primul polițist)

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Filmul Usturoi la #Oradea - Dan-Marius Sabău - evenimente: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.