Formația Anna and the Barbies va cînta pe scena din cetatea Oradea vineri, 23 iunie, între orele 21 și 23, cu ocazia Zilelor Sfîntului Ladislau. Trupa rock originară din Budapesta are o vechime de zece ani și a evoluat de la concerte în cluburi și baruri underground la concerte în uriașe săli pline și pe scenele marilor festivaluri.

Se spune că una din caracteristicile care fac trupa unică și specială în peisajul muzical din Ungaria este atmosfera psihedelică a concertelor lor. Te poți convinge singur de asta cu ocazia noului concert din Oradea.

Formația este alcătuită din cinci membri: Pásztor Anna - voce, Pásztor Sámuel – voce, Hernádi Dávid – chitară bas, Vághy Tamás - clape, Bubnó Márton – tobe.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Concert Anna and the Barbies la cetatea #Oradea - Dan-Marius Sabău - evenimente: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.