Iarna i-a prins din urmă pe cei din Urzeala Tronurilor, iar ceea ce-mi place cel mai mult din filmulețul de prezentare a penultimului sezon este atitudinea.

Sezonul 5 este ultimul și va fi difuzat începînd din luna iunie. Dacă nu ai reușit să vezi încă primele 4 sezoane ar trebui să începi să te uiți la ele: serialul este excelent, iar actorii nu te vor dezamăgi.

Cred că cineva are mintea mult prea odihnită: serialul ăsta va apare luna asta, acțiunea lui are loc într-un viitor distopian nu foarte îndepărtat în Los Angeles. Un fost polițist e forțat să ia parte la o cursă a morții în care mașinile folosesc sînge uman în loc de carburantul obișnuit.

E timpul să fii speriat din nou: într-o zonă care seamănă foarte mult cu una dintre locațiile la care a fost filmat primul sezon al serialului Westworld încep să se întîmple chestii ciudate. La cîțiva ani după moartea tragică a fiicei lui, un creator de păpuși și soția lui primesc în casă o măicuță și cîteva fete de la un orfelinat. La scurt timp după aceea ele devin țintele păpușii posedate numite Annabelle. Filmul va apare în cinematografe în luna august.

N-am văzut încă sezonul 3, am început să urmăresc serialul de la episodul pilot și sînt la sezonul 2, dar documentarul alăturat este recomandat pentru oricine, indiferent de cîte episoade ai văzut pînă acum.

Încă puțin. Notează-ți în calendar data de 16 iulie 2017: începe noul sezon (penultimul) al serialului Game of Thrones. Acțiunea a intrat în limie dreaptă (oarecum) spre un final epicc.

Încă puțin, aproape două luni. Penultimul sezon al Game of Thrones va fi difuzat începînd din 16 iulie 2017.

Calendar: 2017-05-25 01:08

Ce se poate întîmpla dacă scoți muzica din melodia Bohemian Rhapsody a celor de la Queen și angajezi niște actori să acționeze luînd versurile ca scenariu? Păi... obții ceva în stilul scurt metrajului celor de la Corridor Digital, o dramă modernă și împușcături și crime.

În anul 1957 războiul rece a ajuns în spațiu: Uniunea Sovietică a trimis primul obiect artificial, Sputnik, pe orbita planetei. 3 ani mai tîrziu Yuri Gagarin a ajuns la rîndul lui acolo.

Dacă te interesează cumva continuarea unui film cu supereroi, filmul va apare în cinematografe în 17 noiembrie 2017: un Bruce Wayne care și-a recîștigat încredere în umanitate și inspirat de sacrificiul lui Superman își face aliați noi pentru a înfrunta un inamic nou. Omul liliac și femeia minune recrutează o echipă de meta-umani pentru a face față noii amenințări.

10 ani înainte de căpitanul James T. Kirk, de Spock și de nava spațială Enterprise. O perioadă a descoperirilor spațiale care a schimbat istoria Federației. Primul ofițer Michael Burnham (Sonequa Martin-Green din The walking dead) întîlnește nave și lumi noi, dar și răufăcători. Iar amenințarea războiului planează asupra tuturor.

Nu urmăresc HBO, dar recomand serialul. Am văzut doar o mică parte din el (primul episod), dar a reușit să mă facă curios să afli cum aventurierul James Keziah Delaney își construiește propriul imperiu naval la începutul secolului XIX. Primul sezon e deja disponibil, al doilea va apare cîndva anul viitor.

De varianta 3D a filmului lansat acum un sfert de secol se tot aude de ceva timp, de la sfîrșitul anului 2015. Ei bine, transformarea nu se limitează doar la conversia tridimensională, iar filmul va apare în cinematografe în luna august a anului 2017. Cine mai vine să-l vadă?

Vei avea prilejul să le revezi peste două luni, cînd va începe noul sezon Twin Peaks (începînd cu 21 mai). Dacă nu ai deja serialul fă rost de el, uită-te (din nou?) la primele două sezoane, pregătește-te pentru următorul că o să fie epic.

Filmul regizat acum aproape 4 decenii de Andrei Tarkovsky (sau Andrey Tarkovskiy), cu un scenariu scris de Arkadiy Strugatskiy, Boris Strugatskiy și Andrei Tarkovsky pe baza textului fraților Strugatskiy (Picnic pe marginea drumului) a fost refăcut și va fi relansat luna viitoare de Criterion Collection.

Cinefilii britanici vor putea să-l urmărească pe marile ecrane începînd din 5 mai la Film Society din Lincoln Center.

Serialul este o reeditare a unui film din anul 2000, mi-a fost recomandat de cineva săptămîna trecută. Chiar dacă în primul moment nu i-am acordat prea mult interes (cît de mult interes poți să acorzi unei discuții în afara timpului, cu interlocutorii aflați la 20 de ani diferență și aceeași stație radio ca mediu de comunicare?), a fost mai bun decît mă așteptam în acele prime momente. Are mister și e bine realizat, suficient cît să-l recomand.

Bine, bine, nu-s 25, ci 26. E bine așa? Am precizat 25 pentru că ăsta a fost mesajul din final: ”ne vedem peste un sfert de secol”.

A mai rămas o lună și un pic pînă la primul episod al celei de-a treia serii (o să fie un cadou excepțional!), și deja știu ce-o să fac pînă atunci: mă voi uita la primele două.

Sper că nu te-ai implicat în toată mișcarea asta de stradă atît de tare încît să uiți că unul dintre cele mai bune seriale științifico-fantastice din ultimii ani a ajuns deja la sezonul 2. Sezon care a început să fie difuzat zilele astea.

Dacă cumva ai făcut ca mine (și ai uitat complet de The expanse) fă bine și recuperează! Eventual adu-ți aminte de sezonul întîi și începe să urmărești chiar de la primul episod.

Anul ăsta, de Crăciun, povestea Războiului Stelelor continuă. Ultimele filme or fi avînd cîteva scăpări (bine, bine, ceva mai multe scăpări), dar foarte probabil că o să mă duc să văd continuarea în cinema.

Cît de mult aștepți continuarea poveștii de acum 3 decenii? Nu mai ai mult - filmul va apare în cinematografe anul viitor în octombrie, și pare suficient de interesant încît să-mi rezerv de acum bilet pentru el: un nou blade runner, Ofițerul K de la departamentul de poliție din Loas Angeles, descoperă un secret care poate arunca societatea în haos. Descoperirea lui K îl face pe acesta să-l găsească pe Rick Deckard, un fost blade runner dispărut în urmă cu 30 de ani.

Subcategorii

Filme - Comedii

Filme - de groaza

Filme - proiecte

Filme - Fantastic

Filme - scene memorabile

Filme - western

Filme - premii

Filme - Filme istorice

Filme - desene animate

Filme - SF

Filme - Scurt metraje

Filme - documentare

Filme - apocaliptice

Filme - Seriale

Filme - coloana sonora

Filme - reclame

User Rating: / 1
PoorBest  
Filme - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.