Filme

Un serial de 10 episode (sezonul 2 a fost deja aprobat, va apare anul viitor) ce va fi difuzat de Netflix începînd din 13 octombrie 2017. Este bazat pe cartea Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit scrisă de Mark Olshaker și John E. Douglas: în anul 1979 doi agenți FBI îi chestionează pe ucigașii în serie și violatorii pentru a înțelege cum gîndesc și a aplica informațiile aflate în noile investigații.

În anul 1957 războiul rece a ajuns în spațiu: Uniunea Sovietică a trimis primul obiect artificial, Sputnik, pe orbita planetei. 3 ani mai tîrziu Yuri Gagarin a ajuns la rîndul lui acolo.

25 septembrie 2017 este o dată ce-ar trebui trecută în calendarul unui fan Star Trek: noul serial va începe să fie difuzat pe Netflix.

10 ani înainte de căpitanul James T. Kirk, de Spock și de nava spațială Enterprise. O perioadă a descoperirilor spațiale care a schimbat istoria Federației. Primul ofițer Michael Burnham (Sonequa Martin-Green din The walking dead) întîlnește nave și lumi noi, dar și răufăcători. Iar amenințarea războiului planează asupra tuturor.

Acum cîteva luni mi s-a făcut dor de călătoriile echipei Stargate 1 prin poarta stelară spre alte planete din Calea Lactee și alte galaxii învecinate și m-am apucat să mă uit la filme și seriale. Încă mai am pînă să mă apropii încetișor de final, dar se pare că m-am apucat de chestia asta la momentul potrivit.

De varianta 3D a filmului lansat acum un sfert de secol se tot aude de ceva timp, de la sfîrșitul anului 2015. Ei bine, transformarea nu se limitează doar la conversia tridimensională, iar filmul va apare în cinematografe în luna august a anului 2017. Cine mai vine să-l vadă?

Vin vremuri interesante în viața demonului tău preferat, șef al iadului subpămîntean care și-a găsit refugiul în Los Angeles.

Filmul regizat acum aproape 4 decenii de Andrei Tarkovsky (sau Andrey Tarkovskiy), cu un scenariu scris de Arkadiy Strugatskiy, Boris Strugatskiy și Andrei Tarkovsky pe baza textului fraților Strugatskiy (Picnic pe marginea drumului) a fost refăcut și va fi relansat luna viitoare de Criterion Collection.

Cinefilii britanici vor putea să-l urmărească pe marile ecrane începînd din 5 mai la Film Society din Lincoln Center.

Ultimul episod al serie / primul episod al noii trilogii a fost dezamăgitor (parcă aș fi urmărit o reluare a episoadelor 4, 5 și 6 îngrămădite în vreo două ore de efecte speciale), iar Rogue One putea fi muult mai bun decît ce-a fost difuzat în cinematografe.

Bine, bine, nu-s 25, ci 26. E bine așa? Am precizat 25 pentru că ăsta a fost mesajul din final: ”ne vedem peste un sfert de secol”.

A mai rămas o lună și un pic pînă la primul episod al celei de-a treia serii (o să fie un cadou excepțional!), și deja știu ce-o să fac pînă atunci: mă voi uita la primele două.

Serialul va fi difuzat pe ecranele IMAX în 1 septembrie înainte de a fi difuzate 8 episoade la ABC începînd din 29 septembrie 2017. Se bazează pe rasa cu același nume din Marvel Comics, creată de Stan Lee și Jack Kirby.

Anul ăsta, de Crăciun, povestea Războiului Stelelor continuă. Ultimele filme or fi avînd cîteva scăpări (bine, bine, ceva mai multe scăpări), dar foarte probabil că o să mă duc să văd continuarea în cinema.

Iarna i-a prins din urmă pe cei din Urzeala Tronurilor, iar ceea ce-mi place cel mai mult din filmulețul de prezentare a penultimului sezon este atitudinea.

Sezonul 5 este ultimul și va fi difuzat începînd din luna iunie. Dacă nu ai reușit să vezi încă primele 4 sezoane ar trebui să începi să te uiți la ele: serialul este excelent, iar actorii nu te vor dezamăgi.

Cred că cineva are mintea mult prea odihnită: serialul ăsta va apare luna asta, acțiunea lui are loc într-un viitor distopian nu foarte îndepărtat în Los Angeles. Un fost polițist e forțat să ia parte la o cursă a morții în care mașinile folosesc sînge uman în loc de carburantul obișnuit.

E timpul să fii speriat din nou: într-o zonă care seamănă foarte mult cu una dintre locațiile la care a fost filmat primul sezon al serialului Westworld încep să se întîmple chestii ciudate. La cîțiva ani după moartea tragică a fiicei lui, un creator de păpuși și soția lui primesc în casă o măicuță și cîteva fete de la un orfelinat. La scurt timp după aceea ele devin țintele păpușii posedate numite Annabelle. Filmul va apare în cinematografe în luna august.

N-am văzut încă sezonul 3, am început să urmăresc serialul de la episodul pilot și sînt la sezonul 2, dar documentarul alăturat este recomandat pentru oricine, indiferent de cîte episoade ai văzut pînă acum.

Încă puțin. Notează-ți în calendar data de 16 iulie 2017: începe noul sezon (penultimul) al serialului Game of Thrones. Acțiunea a intrat în limie dreaptă (oarecum) spre un final epicc.

Încă puțin, aproape două luni. Penultimul sezon al Game of Thrones va fi difuzat începînd din 16 iulie 2017.

Calendar: 2017-05-25 01:08

Ce se poate întîmpla dacă scoți muzica din melodia Bohemian Rhapsody a celor de la Queen și angajezi niște actori să acționeze luînd versurile ca scenariu? Păi... obții ceva în stilul scurt metrajului celor de la Corridor Digital, o dramă modernă și împușcături și crime.

Subcategorii

Filme - Comedii

Filme - de groaza

Filme - proiecte

Filme - Fantastic

Filme - scene memorabile

Filme - western

Filme - premii

Filme - Filme istorice

Filme - desene animate

Filme - SF

Filme - Scurt metraje

Filme - documentare

Filme - apocaliptice

Filme - Seriale

Filme - coloana sonora

Filme - reclame

User Rating: / 1
PoorBest  
Filme - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.