Da, știu, banul este ochiul dracului, dar preoții caută să-și adune cîți mai mulți ochi din ăștia în jurul lor. N-am de gînd să încep să analizez afacerile preoților (că-s prea mulți și prea multe ca să mai fac și altceva), dar hai să zicem că am început să-mi pun vreo două întrebări: chiar așa, nu există cumva măcar un bordel prin bisericile și mănăstirile din România?

Io m-aș mira să nu fie. N-am dovezi că ar exista (încă), dar logic camuflarea unei case de toleranță în lăcașurile de cult ar avea sens: trafic au (adică le trec pragul mulți oameni în fiecare săptămînă), așa că măcar 1-2% dintre enoriași pot trece neobservați vreo jumătate de oră pînă-și fac plinul (dacă îi pot spune așa), taxe nu prea plătesc la stat pentru activitățile lor (unii preoți nici măcar nu taie chitanță pentru o parte din restul serviciilor pe care le oferă), iar dacă ar încerca cineva să îi ia la întrebări s-ar putea ascunde sub scutul (sau poate masca ar fi mai bine?) spiritualității și românismului autentic.

Oricum, ideea va trebui cercetată.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Afacerile lumești ale preoților - Dan-Marius Sabău - Homo religiosus: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.