Asiaticii au ideea de Cale. Adică fiecare are Calea lui în viață, cu oamenii care vin și pleacă, cu idei care vin și trec, cu repere care se schimbă în timp, odată cu maturizare și dezvoltarea personală. Aș putea continua, dar trebuie să fi înțeles deja ideea.

Discuția alăturată are oarecum legătură cu ideea de Cale: Bart Campolo este fiului unui evanghelist creștin, Tony Campolo, care e vestit în anumite colțuri ale lumii. Vreme de ani buni, decenii chiar, Bart a fost creștin, dar a renunțat la credința sa, dar a continuat să fie capelan (unul umanist) la universitatea Californiei de Sud. Înregistrarea alăturată conține o discuție dintre Bart și Seth Andrews despre eperiența fostului creștin.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
O viață dincolo de credință - Dan-Marius Sabău - Homo religiosus: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.