Un articol de la sfîrșitul lunii trecute spune că exorcismul ar fi în creștere în Franța (sînt un pic prea departe și un pic prea în afara subiectul pentru a confirma cu exemple verificate) pe motiv că biserica își pierde din interes, iar inițiativa privată îi ia locul.

Chestia n-ar trebui să fie surprinzătoare - lipsa de educație duce la actualizarea acelor modele de comportament mai vechi, împămîntenite oriunde în lume, în ciuda accesului la informație pe care oamenii îl au. N-am idee în cît timp se va întîmpla chestia asta și pe la noi, probabil că vor mai trece macăr unul sau două decenii pînă atunci - biserica ortodoxă română e încă puternică și urărește concurența, dar mă aștept să vedem tot mai multe exorcizări și prin România. Chiar dacă, totuși, va fi vorba de despărțirea preoților de cel mai important demon ce nu le dă pace: măria sa banul.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Exorcismul în creștere în Franța - Dan-Marius Sabău - Homo religiosus: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.