Nu de puține ori un cuplu căsătorit de mulți ani ajung să-și arunce porecle cîte se poate de plăcute precum vacă sau bou (care tot un taur este, dar fără boașe și capacitatea de a avea urmași). N-am de gînd să comentez (de data asta) obiceiurile religioase ale indienilor, dar ei chiar au pus în practică o căsătorie care prin Europa are mai d egrabă un corespondent printre insulte decît unul practic.

Mai mult: căsătoria asta a fost organizată în două luni și a costat 1 milion de rupii, aproximativ 10 mii de lire sterline, cam jumătate din costurile unei nunți britanice. Au fost trimise invitații la 10 mii de rezistenți din satele apropiate încurajîndu-i să doneze cît pot. Mai mult de 5 mii de săteni au apărut la nunta vacii sacre Ganga cu superbul pretendent Prakash. Ceremonia hindusă a condusă de Madya Pradesh, iar ceremonia nupțială a fost organizată de pazniocul lui Ganga, Gopal Patwari, pentru a salva cultura statului de un ”dezastru natural”.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 0
PoorBest  
Mireasa e vaca, mirele e taur. Doar în India... - Dan-Marius Sabău - Homo religiosus: 0 out of 5 based on 0 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.