Îs curios: tu cum ai povesti cele mai epice migrații din istoria vieții de pe Pămînt? Nu, nu este vorba de specii de ființe vii prezente sau demult dispărute, nici de migrații ocazionale, în funcție de vreun cataclism sau eveniment cosmic mai mult sau mai puțin repetitiv.

Este vorba de migrațiile românilor prin Europa și prin lume. Au avut loc periodic în toată istoria umanității (unii spun că noi am întemeiat Roma pe vremea în care eram cunoscut cu o mie de nume diferite) sau că dacii au ajuns pînă-n Marea Britanie sau China vreo jumătate de secol mai tîrziu. Migrațiile recente au fost întotdeauna epice, de ce n-ar fi și cele din antichitate. Cum ai povesti așa ceva?

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Migrații epice - Dan-Marius Sabău - Lumea vie: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.