Dacia Renault

în ciuda numelui hilar, Dacia Hamster este un proiect universitar dezvoltat de Facultatea "Autovehicule Rutiere" a Universității din Pitesti în colaborare cu Centrul Ingineria Automobilului, departamentul "Proiecte alternative de propulsie&

Evenimentul anunțat de ceva vreme, lansarea modelului de SUV al Dacia Renault, are loc azi la Geneva. Cu alte cuvinte, Dacia lansează Duster.

Mașina este disponibilă în 3 versiuni de echipare: Duster, Ambiance și Laureate. Hotnews prezintă Citește mai departe... Comentează

Lansarea de azi a SUV-ului Duster de la Dacia Renault va fi transmisă în direct pe Dacia.ro azi, începînd cu ora 15:45, ora Romăniei.


PS Nu vă îngrijorați în legătură cu cîrnațul de litere, cifre și simboluri de nerecunoscut de pe pagină, este doar o mică eroare care (probabil) va fi corectată.

Nu pot spune că îmi place prea mult numele... cînd aud de Duster mă gîndesc în primul rînd la dust (praf în limba engleză) și la o mașină prăfuită și vai de capul ei. Am văzut suficiente mașini nespălate probabil de ani de zile ca să nu-mi doresc o asemenea conexiunie cu un model nou de-al Daciei Renault, oricît de falsă ar fi.

Pe hotnews am găsit cîteva informații despre noul model de

User Rating: / 1
PoorBest  
Masini-motoare - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.