Unul dintre secretele cunoscute de aproape toată lumea este că stilul de viață infuențează modul în care se manifestă genele ce-ți alcătuiesc genomul pe care-l transmiți mai departe urmașilor. N-o să-ți schimbe considerabil patrimoniul genetic, dar ceea ce faci, ceea ce mănînci (și cum o faci), raportul efort fizic / sedentarism, atitudinea față de tine și de viața ta duce la activarea anumitor gene în defavoarea altora și la modul în care sînt alcătuiți spermatozoizii sau ovulele pe care le produci.

Detaliile sînt încă cercetate de către specialiști, se caută corelații cît mai clare între diverse activități și efectele lor. Una dintre corelații are legătură cu numărul relativ mare de oameni longevivi din Sardinia - se spune că are de 6 ori mai mulți centenari decît Europa și de 10 ori mai mulți decît America de nord. Susan Pinker, cercetătoare a longevității, consideră că relațiile personale strînse și interacțiunile personale au o legătură directă cu longevitatea.

În ce măsură relațiile tale personale corespund acestei viziuni?

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Viața socială și longevitatea - Dan-Marius Sabău - Mod de viata: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.