Cîteva prostii occidentale: nu e tocmai plăcut să muncești pentru alții, dar dacă muncești pentru tine economia duduie pentru că muncești cu mai mult spor.

Nu toți oamenii sînt e buni (pregătiți) pentru a fi capitaliști / proprietari de companie și e absolut normal: unii-s făcuți să fie specialiști într-un anumit domeniu, iar alții-s buni pentru munca de jos (atîta cît mai pot s-o facă, înainte de a fi înlocuiți de Inteligențele Artificiale). Dar, chiar și așa, mulți dintre muncitorii s-ar dori proprietari de firme și consideră că dacă ar munci pentru ei (pentru compania lor) vor munci mai eficient. Dar dacă nu au o disciplină (educație) a muncii chiar nu contează cine beneficiază de munca lor, vor muri de foame odată cu cei pe care-i conduc.

Dacă au disciplina aia a muncii chiar nu contează pentru cine muncesc - o vor duce bine.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Unora le lipsește educația muncii - Dan-Marius Sabău - Mod de viata: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.