Dacă ai ajuns la o anumită vîrstă știi deja că nu prea ai cum să schimbi anumite aspecte ale ființei tale: ești prea scund sau prea înalt, ai chelie sau urechile mult prea mari, te miști și reacționezi cu greutate, etc, etc. Cu unele din aceste aspecte te naști, pe altele le obții de-a lungul vieții, dar concluzia e aceeași: nu te încadrezi în media comunității sau, pur și simplu, nu-ți plac anumite aspecte fizice ale propriei persoane. S-ar putea ca tehnologia și modul de viață (atitudine și comportament) să te ajute să compensezi sau să rezolvi anumite probleme, dar de cele mai multe ori trebuie să te descurci cu ce ai la dispoziție și să profiți de toate avantajele care-ți sînt oferite.

Haina nu face pe om, dar îi poate schimba atitudinea față de propria persoană și oamenii din jurul lui. Copiii care se nasc cu deficiențe își poartă cu ei problemele tot timpul vieții, iar o parte dintre ei are nevoie de ajutor în toată această perioadă, chiar și la operații pe care un om normal le consideră absolut normale, cum ar fi îmbrăcatul din fiecare zi.

Povestea designerului de modă Mindy Scheier și a fiului ei născut cu o boalgă degenerativă este un exemplu al modului în care hainele adaptate pe care le-a creat i-au ajutat. Limitele acestor adaptări sînt încă departe de a fi atinse, iar rezultatul îi poate ajuta la fel de bine pe tineri și pe bătrîni. Tu ce idei ai în acest domeniu?

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Haine adaptate pentru oamenii cu dizabilități - Dan-Marius Sabău - Mod de viata: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.