Știți ce spunea doctor House în mod repetat, nu? Toată lumea minte. Și avea toate motivele din lume să spună asta: o facem ca să cîștigă diverse avantaje, ca să ne facem acceptați și ca să evităm anumite chestii nasoale (sau pedepse). Nu ne naștem cu minciuna de buze, dar avem la dispoziție decenii întregi în care putem să învățăm, să exersăm și să finisăm acest mecanism uman update dmx05_content set `introtext`= iar faptul că unii continuă să mintă prost chiar și la vîrste înaintate e altă poveste). Mai nou, dacă ai avut răbdare și chef să te uiți la serialele pro tv, poate ai urmărit cel puțin cîteva dintre episoadele serialului Lie to me și microexpresiile care permit detectarea minciunii. Dar serialul nu face decît să „zgîrîie” suprafața subiectului pe care îl reprezintă psihologia minciunii.

Vă recomand înregistrarea alăturată realizată la TEDTalks, e de-a dreptul savuroasă: Pamela Meyer, autoarea Liespotting (Detectarea minciunilor), arată cîteva dintre metodele folosite pentru detectarea minciunilor și unele microexpresii folosite de oameni cînd ascund lucruri. Se spune că sîntem mințiți de la 10 la 200 de ori pe zi, în fiecare zi (depinde în ce anturaj te învîrți). Tu de cîte ori îți dai seama de asta? Cum?

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Cum să identifici un mincinos - Dan-Marius Sabău - Mod de viata: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.