După ce anul trecut noul drum expres s-a oprit lîngă gară, în terenul deținut de CFR (și de care gigeii de acolo țin încă cu dinții), începînd de azi, 21 august 2017, se reiau lucrările pe ultima porțiune cuprinsă între str. Ana Ipătescu și str. Izvorului. Pentru asta e nevoie ca o instituție a statului (primăria Oradea) să plătească chirie alte instituții a statului (CFR-ul), ceea ce-i o prostie tipic românească, dar asta-i altă poveste.

Autoritățile locale se așteaptă ca lucrările pe ultimii 660 de metri să fie finalizate în luna noiembrie, urmînd ca după aceea drumul expres să fie utilizat pe toată lungimea lui de 3577 metri. Pînă atunci, dacă preferi să-ți parchezi mașina în spatele balizelor din intersecția de pe strada Izvorului n-o mai parca acolo, s-ar putea să-ți fie ridicată de către Serviciul Parcări.

Între timp cei de la primăria Oradea fac demersuri pentru continuarea lucrărilor de la actualul tronson al drumului expres (care se termină în intersecția de la Podul Teodor Neș) prin reabilitarea Căii Bihorului și construirea unui segment nou de drum, cuprins între intersecția de la Real II pînă în zona curbelor spre Paleu.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Se reiau lucrările la drumul expres - Dan-Marius Sabău - Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.