Nu mă prea aștept să-l văd pe dl Ilie Bolojan, primarul Oradei, printre cei care vor ieși în stradă să protesteze împotriva tîmpeniilor făcute de guvernul PSD și a penalilor din guvern și parlament, dar hai să zicem că mi-ar place să fiu surprins și să ni se alăture în următoarele zile / săptămîni.

Nu de alta, dar nici un om normal la cap n-ar sta cuminte, în casă, fără să facă nimic atunci cînd niște gigei oarecare (fie și din București) îi bagă adînc mîinile prin buzunare ca să-i ia tot ce găsește acolo. Probabil că primarul are la îndemînă ceva mai multe pîrghii decît majoritatea protestatarilor, dar asta nu înseamnă că nu poate să li se alăture.

În conferința de azi dimineață (a cărei informații ceva mai detaliate găsești aici) primarul a dat cîteva exemple referindu-se la ce pot reprezenta acești 9,25 milioane euro pe care administrația locală a orașului Oradea îi pierde datorită reducerii impozitului pe venit de la 16% la 10% (guvernul a adoptat azi ”revoluția fiscală”):

  • un pod peste Crișul Repede și un pasaj de 4 benzi peste șoseaua de centură
  • un campus școlar nou, cum este cel construit pentru Colegiul Partenie Cosma
  • un spital nou, cum este Centrul Oncologic din Rogerius
  • reabilitarea a două piețe, cum este Piața Unirii
  • modernizarea a 20 de străzi de pe deal

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
#Oradea pierde 9,25 milioane euro în urma măsurilor fiscale guvernamentale - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.