Primăria Oradea a lansat ieri, 09 februaire 2018, prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), un concurs pentru identificarea însemnului grafic (logo) care reprezintă cel mai bine valorile orașului Oradea.

Concursul va dura până în 11 martie 2018, ora 11:00. La el va putea participa orice persoană fizică sau juridică, din România sau din străinătate, care trebuie să îndeplinească cumulativ o serie de condiții, detaliate în regulamentul de concurs: e nevoie de 3 documente (formular de înscriere, declarație pe proprie răspundere și propunerea grafică), iar pînă la finalizarea termenului participanții le vor putea depune prin transmiterea acestora pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., precum și prin transmiterea lor în format fizic prin curier rapid către Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune, la adresa strada Primăriei nr. 3, Oradea 410100, Bihor, persoana de contact fiind Mihai Jurca. Documentele se pot depune și la sediul asociației între orele 08:00 - 16:00.

Cîștigătorului, odată desemnat, i se vor solicita documente suplimentare (dovada plății obligațiilor la bugetul local și de stat etc.). Detalii suplimentare legate de condițiiile de participare sînt disponibile pe brandoradea.ro. Premiul este de 47.000 de lei brut.

Juriul este format din 7 persoane: un reprezentant al beneficiarului, un reprezentant al societății civile și un reprezentant al mass-media, ceilalți 4 membri fiind profesioniști și experți în design sau marketing. Juriul va analiza ofertele depuse în termen de 15 zile lucrătoare începând cu data de 12 martie. În situația unui volum mare de propuneri acesta va putea fi extins cu încă maxim 15 zile lucrătoare. Cică, după finalizarea acestui proces logoul va fi implementat într-un manual de brand și într-un plan de marketing.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Concurs pentru realizarea logoului Oradei - Dan-Marius Sabău - Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.