Paginile web sînt mai mult decît o prezentare a unei entități (afacere, club, asociație, etc), a unei persoane sau a unui proiect, au devenit o extensie a activității umane și adevărate canale de informații sau de plăcere. Gama de servicii pe care le ofer încep cu dezvoltarea de site-uri și aplicații web, continuă cu scriere și optimizare de cod și se termină cu optimizare pentru motoarele de căutare.

Realizez pagini web de cîțiva ani și dezvolt software de mai mult timp decît aplicațiile pentru internet, ofer consultață pe marginea acestor activități, iar formularul de mai jos mă va ajuta să înțeleg mai multe despre ce ai nevoie și cum pot să te ajut să obții asta. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Pagini web, software si servicii

Your name
Your email
(where you will get the form result)

Vreau o pagina web

Vreau o pagina web

Ce CMS prefer

CMS = content managment system, este ”scheletul” care-ti ofera ceva functionabil, ce poate fi dezvoltat mai departe. Acum n-are importanta daca ai mai lucrat sau nu cu asa ceva, important este ce vrei sa folosesti mai departe.

Stiu ce vreau de la aplicatia web

Daca stii exact ce vrei e bine, o sa fie mult mai simplu. Dar daca nu esti inca sigur pot sa te ajut sa te decizi. O sa te coste un pic mai mult, in functie de cit timp e nevoie pentru a ne lamuri asa cum trebuie.

Descrierea paginii web

Spune-mi in cuvintele tale ce vrei sa faca pagina aia web, ce vrei sa pui pe ea, cum vrei sa o dezvolti, etc. Poti sa introduci doar ideile de baza (recomandat) sau poti oferi niste detalii, dar nu te lungi prea mult.

Cit de repede vreau sa fie gata

Cit sint dispus sa platesc

Toata treaba asta necesita timp si resurse, costa bani. Spune-mi cit esti dispus sa platesti pentru un produs si un serviciu de calitate - in Euro.

Numarul meu de telefon

Numele si adrea de mail sint obligatorii pentru acest formular, numarul de telefon e doar optional. Dar e frumos sa-l introduci daca sa discutam mai rapid.

Enter the text for submit    3973

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Pagini web, aplicații și servicii - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.