potlogării amuzante

AiMen este Inteligența Artificială pontificală (apărută acum vreo 7 luni) care parcurge toate mesajele apărute în timp real pe rețelele sociale și propovăduiește cuvîntul domnului utilizatorilor de internet.

Sînt în întregime convins!

Nu poți să nu zîmbești (măcar un pic) la ideea că Isus și adepții lui ar fi folosit canabisul în diverse combinații în viața de zi cu zi în Iudeea antică. Nu cred că poate dovedi cineva acest lucru, dar ar explica o mulțime de chestii inexplicabile rațional din mitologia biblică.

Luna trecută o ambarcațiune ce transporta oi românești a scufundat o navă aparținînd marinei ruse. Marinarii ruși fiind beți la momentul respectiv, după cum s-a aflat la anchetă. Iar parodiile n-au întîrziat să apară.

Mîncarea fără gluten a devenit o modă în ultimii timp, deși nu-s tocmai mulți aceia care au dezvoltat intoleranță pentru aceste proteine și trebuie să evite orice aliment care le conține. Ofertele de mîncare fără gluten nu-s prea numeroase pe la noi, dar dacă îți face cineva o propunere n-ar trebui să fii prea surprins. Dar atunci cînd te invită la un mic dejun / dietă și-ți recomandă să bei zilnic minim doi litri de apă fără gluten s-ar putea să te gîndești că e ceva dubios în toată poveste aia.

Dacă te interesează serialul Doctor Who cu siguranță n-ai uitat că azi, sîmbătă, 15 aprilie 2017, urmează să fie difuzat primul episod al sezonului 10 (cel după pauza de cîțiva ani).

Filmările pentru al optulea și ultim sezon din Game of Thrones vor începe în octombrie 2017, și probabil continuarea intrigii din Westeros va fi difuzată în iulie anul viitor. Asta e vestea cea bună, iar veștile proaste abia acum urmează.

Unul dintre ei (Sebastian Ghiță) era dat în urmărire internațională și existau zvonuri că nu ar fi prea departe (undeva prin Serbia). Lui celuilalt i s-o făcut probabil dor de el și s-a dus în țara vecină. Mai mult: cînd au fost legitimați Sebi era tuns la zero și cu barbă și a prezentat acte false, iar celălalt a prezentat actele emise de autoritățile române.

Detalii despre instinctul rățoiului de a se uita la Soare fără ochelari de protecție găsești aici, dar acțiunea poate fi rezumată simplu într-o singură frază: Donald Trump s-a holbat la Soare, iar Soarele s-a ascuns după Lună.

Dacă ar fi să alegi pe cineva, oricine, să le povestească altora despre (momente din) viața ta pe cine ai alege? Pe bune, ai o perspectivă mai bună decît Morgan Freeman?

Din 1 septembrie. Dragoș Pătraru a reușit să strice treaba cu Digi24 suficient de tare încît să se întoarcă la televiziunea de la care a plecat cu scandal pentru a ajunge la Digi.

Morgan Freeman, Michael Caine și Alan Arkin răspund celor mai des întrebări puse lui Google. Într-un interviu foarte simpatic pentru Wired.

Prima oară am crezut că-i ceva comedie cu public, un stand-up ceva mai special, dar după a treia urmărire a înregistrării încă mai rîd. Nu, nu cred că există vreun gigel atît de genial încît să conceapă așa ceva intenționat... Motiv pentru care trebuie să continui.

Acum vreo două luni, după ce lumea a început să iasă în stradă din cauza ordonanțelor de urgență 13 și 14 / 2017 Liviu Dragnea s-a trezit să declare că susținătorii PSD și-au arătat interesul să iasă masiv în stradă pentru susținerea guvernului, dar a trebuit ca președintele partidului să-i oprească. Lumea a rîs, mai întîi de declarație, mai apoi de cei cîteva sute de gigei de toate vîrstele care s-au dus la Cotroceni nu se puteau măsura (nici ca număr, nici ca surse de informare) cu cei ce protestau împotriva ordonanțelor.

Iar acum, cică, unii lideri social-democrați ar fi nervoși și supărați pe Victor Ponta (din cauza declarațiilor acestora) și ar fi început să ceară excluderea lui din partid. Dar şeful PSD ar încearca să îi oprească, pentru a nu reacţiona.

Nu e singura, dar probabil este una dintre cele mai bune reacții din ultimul timp la adresa fostului preot ușor pedofil și puțin gay. Genul de individ care e încă sprijinit de turma de mioare pe două picioare, în ciuda comportamentului său, și ignorat de cei care au lucruri mai bune de făcut.

Liviu, puiule, ”demisia din viață” se numește de fapt sinucidere (n-ar strica să arunci o privire în DEX înainte de a încerca să subliniezi ceva anume) și, ca orice demisie, este o decizie personală și unilaterală (adică angajatorul, adică noi, poporul român și specia umană în cazul ăsta nu are nici un cuvînt de zis dacă facă pasul ăsta - poate doar să accepte).

Ideea îmi place, dar știu cu siguranță că nu m-aș putea abține să nu-i reprogramez nițel. Nu prea mult, doar cît să-i dea Inteligenței Artificiale un pic de simț al umorului.

După o utilizare îndelungată (de vreo 3 decenii) a sintetizatorului ce-i ține loc de voce, Stephen Hawking a dat anunț că vrea să îl schimbe.

Cred că-mi iau și eu o chestie din aia. Aproape m-a convins. Atitudinea e de vină, orice altceva nu contează.

Elon Musk organizează un concurs al Inteligențelor Artificiale. Cerința: vreau niște algorimi atît de preciși încît să-mi deplaseze vehiculul fără ca apa din cana de pe bord să se verse.

Rușii fac o mașină care putea accelera brusc, frîna instant și se putea deplasa pe apă și pe teren accidentat fără ca apa din cană să se verse pe bord.

Americanii iau un elicopter, îi agață o mașină și-l pilotează pe toate tipurile de vreme fără ca apa din cana de pe bordul mașinii să se verse pe bord.

User Rating: / 1
PoorBest  
Potlogării amuzante - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.