potlogării amuzante

Poate părea o scenă de film, dar ideea nu e chiar atît de rea (cel puțin atîta vreme cît nu moare nimeni și, de preferat, persoanele implicate își dau într-o formă sau alta consimțămîntul pentru așa ceva): ca să-ți rezolvi divergențele ireconciliabile cu o altă persoană trebuie mai întîi să te logodești cu ea. Pentru 24 de ore, cu ajutorul unor cătușe.

Mîncarea fără gluten a devenit o modă în ultimii timp, deși nu-s tocmai mulți aceia care au dezvoltat intoleranță pentru aceste proteine și trebuie să evite orice aliment care le conține. Ofertele de mîncare fără gluten nu-s prea numeroase pe la noi, dar dacă îți face cineva o propunere n-ar trebui să fii prea surprins. Dar atunci cînd te invită la un mic dejun / dietă și-ți recomandă să bei zilnic minim doi litri de apă fără gluten s-ar putea să te gîndești că e ceva dubios în toată poveste aia.

Chestia asta e o reclamă la unul dintre produsele Adobe, dar micro-managementul ăsta se regăsește și în alte domenii: web design și programare (de exemplu), nu doar fotografie.

Filmările pentru al optulea și ultim sezon din Game of Thrones vor începe în octombrie 2017, și probabil continuarea intrigii din Westeros va fi difuzată în iulie anul viitor. Asta e vestea cea bună, iar veștile proaste abia acum urmează.

Săptămîna asta continuă din ce în ce mai bine: după județele bulgărești dornice să se alăture României, episcopul Teodosie al Tomisului lovește din nou: cocoţat pe cisternă, a sfinţit apa pentru Bobotează. Cu gărzile de corp prin preajmă, evident.

Detalii despre instinctul rățoiului de a se uita la Soare fără ochelari de protecție găsești aici, dar acțiunea poate fi rezumată simplu într-o singură frază: Donald Trump s-a holbat la Soare, iar Soarele s-a ascuns după Lună.

Anul ăsta se aniversează 100 de ani de la Marea Unire, în care cea mai mare a teritoriilor locuite de români s-au alipit într-un singur sat. Și, după toate mizeriile de anul trecut pe care le-au făcut PSD, ALDE și UDMR (mizerii pe care au de gînd să le continue și anul ăsta), anul centenarului începe promițător: trei județe din nord-vestul Bulgariei vor să organizeze o consultare populară în vederea obținerii unei declarații de independență față de statul din care fac parte, conform siteului televiziunii naționale NOVA. Organizatorul acestui „referendum” la nivel local, Boris Kamenov, a declarat că după obținerea independenței cele trei județe vor să adere la România.

Din 1 septembrie. Dragoș Pătraru a reușit să strice treaba cu Digi24 suficient de tare încît să se întoarcă la televiziunea de la care a plecat cu scandal pentru a ajunge la Digi.

Luna trecută (9-10 noiembrie 2017) a avut loc conferința internațională a Pămîntului Plat în Raleigh, California de Nord, SUA. Se spune că au participat 400 de oameni de pe tot globul, fiecare dintre ei cumpărînd bilete pentru participare (între 109 și 249 de dolari).

Prima oară am crezut că-i ceva comedie cu public, un stand-up ceva mai special, dar după a treia urmărire a înregistrării încă mai rîd. Nu, nu cred că există vreun gigel atît de genial încît să conceapă așa ceva intenționat... Motiv pentru care trebuie să continui.

Uneori întîlnești cîteva situații în care nu poți decît să rîzi. Situații atît de patetice încît nici măcar nu poți să le iei în serioc cît să te enervezi.

În situața în care PSD și ALDE masacreză legile justiției, Uniunea Europeană știe asta, iar oamenii îs pe bună dreptate îngrijorați de efectele lor, ce poți face cînd îl auzi pe Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri Comerţ şi Antreprenoriat, susţinînd că guvernul României poartă discuţii în vederea posibilei relocări a bursei de la Londra la Bucureşti în contextul Brexit-ului.

Nu e singura, dar probabil este una dintre cele mai bune reacții din ultimul timp la adresa fostului preot ușor pedofil și puțin gay. Genul de individ care e încă sprijinit de turma de mioare pe două picioare, în ciuda comportamentului său, și ignorat de cei care au lucruri mai bune de făcut.

Ieri dimineață, Harrow de sud, undeva în nord-vestul Londrei. Se spune că gigeii erau hoți de carburant și încercau să-ți ”facă plinul” înainte ca din mașina furată să iasă flăcări.

Ideea îmi place, dar știu cu siguranță că nu m-aș putea abține să nu-i reprogramez nițel. Nu prea mult, doar cît să-i dea Inteligenței Artificiale un pic de simț al umorului.

Vinerea neagră românească de săptămîna trecută m-a lăsat rece. Au fost oferte peste oferte, pe mail, pe Facebook, prin mass-media, pe afișele și pliantele împrăștiate prin oraș, dar tot ce-am cumpărat acum o săptămînă a fost un flacon de suc, și asta pentru că am avut niște musafiri și trebuia să le ofer ceva.

Cred că-mi iau și eu o chestie din aia. Aproape m-a convins. Atitudinea e de vină, orice altceva nu contează.

AiMen este Inteligența Artificială pontificală (apărută acum vreo 7 luni) care parcurge toate mesajele apărute în timp real pe rețelele sociale și propovăduiește cuvîntul domnului utilizatorilor de internet.

Sînt în întregime convins!

Nu poți să nu zîmbești (măcar un pic) la ideea că Isus și adepții lui ar fi folosit canabisul în diverse combinații în viața de zi cu zi în Iudeea antică. Nu cred că poate dovedi cineva acest lucru, dar ar explica o mulțime de chestii inexplicabile rațional din mitologia biblică.

Luna trecută o ambarcațiune ce transporta oi românești a scufundat o navă aparținînd marinei ruse. Marinarii ruși fiind beți la momentul respectiv, după cum s-a aflat la anchetă. Iar parodiile n-au întîrziat să apară.

User Rating: / 1
PoorBest  
Potlogării amuzante - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.