Nu poți să nu zîmbești (măcar un pic) la ideea că Isus și adepții lui ar fi folosit canabisul în diverse combinații în viața de zi cu zi în Iudeea antică. Nu cred că poate dovedi cineva acest lucru, dar ar explica o mulțime de chestii inexplicabile rațional din mitologia biblică.

Aș zice că, mai mult decît atît, ăia care au tradus și înflorit poveștile bibliei (împrumutînd o mulțime de elemente din mithraism, religia grecilor și povestea lui Zalmoxis) în primele 4-5 secole după Isus au continuat să consume la greu marijuana, bucurîndu-se la fiecare succes al eroului preferat. Ar explica numărul imens de miracole biblice și lipsa elementelor raționale.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Isus, consumator de canabis? - Dan-Marius Sabău - Potlogării amuzante: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.