Moise Guran și-a luat emisiunea (Biziday) și-a plecat de la TVR anul trecut pe motiv de vraiște și scandal (plus cîteva mizerii) la televiziunea română. Aceeași televiziune română a blocat participarea României la Erurovision pe motiv de datorii acumulate vreme de 8 ani (gigelul care trebuia să participe la concurs s-a ofticat, dar asta-i altă poveste).

Iar acum Dragoș Pătraru menționează o parte din mizeriile din interiorul TVR + plecarea de acolo. Să tot salvezi televiziunea română care nu-și plătește angajații, deși aceștia contribuie la societate prin taxa radio-tv (e o obligație stabilită prin lege, nu?). E ceva de genul ”ce-ar fi să vii să muncești pe gratis? Dar vino cu banii de acasă ca să cotizezi pentru plata datoriilor pe care le-am acumulat în ultimii ani?”.

Din partea mea Starea nației n-are decît să plece din TVR și să-și găsească ceva mai bun. Nația e deja plecată de acolo, iar TVR-ul poate să ardă în liniște.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Starea Nației pleacă de la TVR - Dan-Marius Sabău - Romanisme: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.