Te-a mirat anunțul lui Klaus Iohannis de azi dimineață? Uite, exact asta a urmărit: Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au ieșit la înaintare într-o conferință de presă comună după cîteva ore. Așa arată niște oameni cărora tocmai li s-a tras preșul de sub picioare.

Ceea ce spune Dragnea în imaginile alăturate este mai puțin relevant decît ceea ce arată: și el și Tăriceanu sînt foarte tensionați, ezitanți, nesiguri de ei. Este o reacție foarte diferită de cea pe care o aveau pînă acum o săptămînă, după ce au cîștigat alegerile și au făcut alianța aia. Sînt destul de sigur că tocmai reacția asta a urmărit-o Iohannis (probabil sfătuit de cineva) neoferind o motivație pentru refuzul propunerii PSD și ALDE pentru postul de prim ministru - de ce i-ar expune el pe gigeii din imaginile alăturate cînd se pot expune singuri?

Pe de altă parte, Dragnea și Tăriceanu mint de îngheață apele (nu tot timpul, dar mint la greu) dar asta-i altă poveste. Un specialist în legislația română poate să ofere informații mai detaliate decît mine și să arate exact care-s erorile minciunile.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Cum e să ai preșul tras de sub picioare - Dan-Marius Sabău - Romanisme: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.