Dacă ai auzit pînă acum de AM Belgium și / sau Romagnetics poate te interesează ce-am de zis. Dacă ești pe cale să intri într-o relație cu cele două firme ar fi bine să te mai gîndești un pic. Dacă vor să te angajeze / contracteze să le faci o lucrare mai bine refuză-le.

Am avut o experiență foarte proastă cu oamenii din cele două firme: am fost angajat să le fac o aplicație de administrare a cîtorva din procesele interne. Ceva ce-ar fi trebuit să dureze o lună (conform contractului) + testele care n-ar fi trebuit să dureze mai mult de cîteva săptămîni. La un an și jumătate de la începerea contractului încă nu ajunsesem la final, iar motivele întîrzierii au fost mai multe: informații venite cu întîrziere, administrator de sistem care răspundea la telefon cam o dată pe săptămînă (în restul timpului trebuia să aștepți după el), mesaje lăsate fără răspuns perioade lungi.

Testele au durat mai mult de 6 luni, iar motivele pentru nefinalizarea lor sînt destul de diverse: singurul om responsabil cu ele nu a fost disponibil decît cel mult ocazional, avea alte priorități, avea zile libere, era plecat în concediu, etc. Practic, tipul făcea testele în ”momentele libere”, cînd i se aducea aminte că ar fi trebuit să facă și așa ceva. Și nici nu a putut fi găsit / angajat un alt om care să-i preia sarcinile - nici compania-mamă din Belgia, și nici compania-copil din Palota, de lîngă Oradea, România. Dacă ar fi fost o bagatelă aș fi înțeles, dar sistemul respectiv ar fi trebuit să îi scutească pe angajați de o mulțime de muncă în plus și de fișierele Excel pe care stăteau să completeze. La începutul proiectului mi s-a spus că era destul de important.

Dacă ar fi fost doar omul cu testele sau administratorul de sistem ar fi fost simplu, dar oamenii din firmă cu care am avut de-a face n-au fost în stare să găsească soluții la problemă, ci doar justificări și alte amînări. N-aș zice că au dus dezorganizarea la nivel de artă, dar nici mult nu mai au. Cu Subero n-am avut de-a face în mod direct, dar doi dintre oamenii implicați în administrarea acelei firmei sînt responsabili și de Romagnetics / AM Belgium.

Dacă ești dispus să te înhami la așa ceva ești liber să o faci, dar eu nu recomand.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
AM Belgium, Romagnetics, Subero - Dan-Marius Sabău - Romanisme: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.