Îl recunoști din prima: e pietonul care trece aiurea, printre mașini, indiferent dacă are sau nu prioritate sau trecere de pietoni, e șoferul care depășește pe linie continuă și forțează sau ignoră semaforul, e gigelul care se bagă în mare în ciuda steagurilor roșii arborate pe mal.

E românul care crede că libertatea i-a oferit posibilitatea de a face orice, e individul care crede că toate i se cuvin (și e revoltat cînd cei din jur nu fac așa cum se așteaptă el), e gigelul care crede că e aproape indestructibil pînă cînd cei din jur îi arată că nu e tocmai așa (și-l iau pe capotă sau printre roți sau îi culeg corpul mort după ce se îneacă).

Pentru românu ăsta se pot face doar două lucruri: amendat (sau linșat atunci cînd e cazul) dacă e prins asupra faptului, mai ales cînd îi pune în pericol pe cei din jurul lui, lăsat în pace în restul timpului - selecția naturală funcționează ireproșabil chiar și acum.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Românul indisciplinat - Dan-Marius Sabău - Romanisme: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.