N-am stat să urmăresc declarația lui Tudorel Toader (hai să zicem că am treburi mai importante de făcut) din dimineața asta, dar am urmărit cîteva reacții: oamenii s-ar arătat revoltați / șocați / iritați de o parte din propunerile gigelului.

Și par interesați să protesteze, din nou, ieșind în stradă (o chestie absolut normală, ce ar trebui promovată la greu). Cînd și unde? Lumea a cam terminat cu vacanțele, ar vrea să se mai relaxeze nițel arătîndu-și nemulțumirea / protestînd împotriva măgăriilor PSD. Deși mi-e teamă că gigeii nu vor înțelege înțelege cu vorba bună și va trebui niște convingere mai serioasă ca să se dea pe brazdă.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Vin zile interesante - Dan-Marius Sabău - Romanisme: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.