Bine, bine, gigeii de la PSD nu-s tocmai frați de sînge, dar cînd e vorba să-și dea jos guvernele acționează exact ca o familie roșie, mare și unită împotriva oii negre care acționează împotriva tătucului cu rol de președinte. Frați de partid, frați la împărțitul banilor românilor, aproape aș spune ”frați mafioți” dacă aș avea dovezi în acest sens. În seara asta premierul Mihai Tudose și-a semnat demisia, dar nu va asigura interimatul pînă la alegerea unui nou prim ministru.

E al doilea guvern PSD picat în ultimele 13 luni, de cînd partidul roșu a cîștigat alegerile parlamentare din România cu o majoritate copleșitoare a cam 20% din cetățenii cu drept de vot, pentru simplul motiv că Liviu Dragnea face ce vrea pe moșia lui (exact ca-n epoca fanariotă). Aia care-o crede el că e: Teleorman, PSD, România...

Sorin Mihai Grindeanu, premier PSD picat de PSD prin vară, Mihai Tudose, premier PSD picat de PSD în seara asta, poate Mihai al treilea va rezista mai mult. Sau poate că lui Liviu nu îi place de Mihai, oricare ar fi el.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
PSD contra PSD, frate contra frate - Dan-Marius Sabău - Romanisme: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.