Nu e prima oară cînd am scris despre vaccinuri, mai ales în contextul curentului anti-vaccinare, și am de gînd să-mi prezint opțiunea și pe viitor: da, sînt în favoarea vaccinării pentru că alternativa este mult mai rea.

Da, vaccinarea implică anumite riscuri (pot apare reacții secundare nedorite), dar și traversatul străzii pe trecerea pe pietoni implică riscuri - oricît poate apărea un tembel care uită să pună piciorul pe frînă, confundă accelerația cu frîna sau, pur și simplu, are o viteză prea mare și te ia în plin. Și parcă nu-i văd pe oameni evitînd să traverseze strada din cauza asta. Ba mai mult: traversează de foarte multe ori prin locuri nepermise.

Dar dacă nu te vaccinezi și întîlnești un virus împotriva căruia nu ai apărare poți rămîne schilod sau poți muri. Împotriva poliomelitei, de exemplu, singura metodă de prevenție este vaccinarea - iar dacă preferi să-i vezi pe cei dragi paralizați sau preferi să ajungi tu așa n-ai decît să nu te vaccinezi.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Cît de riscante sînt de fapt vaccinurile? - Dan-Marius Sabău - Sanatatea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.