E doar o problemă de timp pînă să apară următoarea pandemie, iar grămezile de cadavre umane să se adune prin orașe. Nu se știe cînd sau unde va apare, dar statistic e imposibil să evităm așa ceva.

Dacă ești cu adevărat norocos n-o să prinzi așa ceva (fie mori înainte de declanșare fie mori printre primii), așa că nu e cazul să-ți bați prea mult capul cu așa ceva. Dar omenirea este încă vulnerabilă la acțiunile virușilor și bacteriilor, poți afla cîteva detalii din discuția alăturată. Iar dacă ești un anti-vaxxer ar trebui să urmărești cu ceva mai multă atenție decît restul și să fii pregătit să întrebi de fiecare dată cînd nu înțelegi ceva (și mă aștept să se întrebi des).

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Cît de pregătiți sîntem pentru următoarea pandemie? - Dan-Marius Sabău - Sanatatea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.